چیدمان وسایل برقی روی کابینت + 6 ایده کاربردی

چیدمان وسایل برقی در آشپزخانه

وقتی صحبت از طراحی دکوراسیون داخلی منزل به میان می‌آید، همگی می‌دانیم که چیدمان درست و هوشمندانه وسایل در آشپزخانه، اهمیت فراوانی دارد و روی زیبایی فضای آشپزخانه و منزل، تأثیر چشمگیری می‌گذارد؛ از این رو است که متخصصان دکوراسیون داخلی، ایده‌های مختلف و جذابی برای چیدمان وسایل برقی و غیربرقی در آشپزخانه مطرح کرده‌اند. یکی از سوالاتی که در مورد چیدمان وسایل آشپزخانه مطرح می‌شود، این است که شیوه چیدمان وسایل برقی روی کابینت باید چگونه باشد؟

در این مقاله تصمیم داریم چند راهکار و ایده کارآمد و کاربردی برای چیدمان وسایل برقی روی کابینت مطرح کنیم. در صورتی که شما هم دوست دارید از این ایده‌ها اطلاع پیدا کنید، پیشنهاد می‌شود که تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید.

فهرست مطالب

چیدمان آشپزخانه مدرن مینیمال

1. مثلث نامرئی؛ یک ایده مهم و تخصصی که باید در آشپزخانه رعایت شود

یکی از اصول چیدمان وسایل آشپزخانه، «مثلث نامرئی» است. منظور از مثلث نامرئی این است که در آشپزخانه باید بین یخچال، سینک ظرف‌شویی و اجاق گاز، یک مثلث وجود داشته باشد. شاید این قانون، ارتباطی با چیدمان وسایل برق

ی روی کابینت نداشته باشد؛ ولی اگر این قانون مهم را در طراحی آشپزخانه لحاظ نکنید، سایر زیبایی‌های آشپزخانه چندان به چشم نمی‌آید و عجیب و غریب جلوه می‌کند.

مثلث طلایی در آشپزخانه

2. توجه به میزان استفاده؛ ایده‌ای برای چیدمان وسایل برقی روی کابینت

یکی دیگر از ایده‌های خوب برای قرار دادن و چیدمان وسایل برقی روی سطح کابینت‌ها، توجه به میزان استفاده از وسایل است. به بیان دیگر، بهتر است وسایلی را روی کابینت‌ها قرار دهید که استفاده بیشتری از آن‌ها می‌برید. می‌توانید وسایل پرکاربرد را روی کابینت‌ها یا جزیره قرار دهید و وسایل کم‌کاربرد را در کابینت‌های بالایی یا قفسه‌های دور از دسترس بگذارید.

اگر می‌خواهید وسایل برقی را روی جزیره بگذارید، حتماً به اندازه و ابعاد جزیره آشپزخانه و میزان فضای آن توجه کنید. اگر جزیره منزل شما، فضای کافی ندارد. می‌توانید از سایر فضاهای مناسب آشپزخانه استفاده کنید.

چیدمان سنتی آشپزخانه

3. طراحی جایگاهی مشخصی و مناسب برای چای‌ساز، اسپرسوساز و مایکروویو

چای‌ساز، اسپرسوساز و مایکروویو، وسایلی هستند که بیشترین میزان استفاده از آن صورت می‌گیرد. پس بهتر است جایگاه مشخصی برای آن‌ها در نظر بگیرید. برای طراحی این جایگاه مشخص چند نکته را مد نظر قرار دهید تا فضاهای بهتری برای این وسایل لحاظ کنید:

  • بهتر است این وسایل از اتاق گاز و حرارت دور باشند تا آسیب نبینند.
  • اگر کودکان قرار است از این وسایل استفاده کنند، بهتر است شیوه استفاده درست را به آن‌ها آموزش دهید و ابزارها را جایی قرار دهید که به‌راحتی در دسترس کودک باشد.
  • باید این وسایل را نزدیک پریز برق قرار دهید. اگر آشپزخانه منزلتان قدیمی است و پریزهای کافی در آن وجود ندارد، حتماً در هنگام بازسازی آشپزخانه قدیمی به قرار دادن چند پریز در نقاط مختلف آشپزخانه توجه کنید.
  • اگر روی جزیره آشپزخانه فضای کافی دارید، می‌توانید چای‌ساز یا اسپرسوساز را روی جزیره بگذارید.

چیدمان گیاهان در آشپزخانه

قفسته بندی و چیدمان آشپزخانه

4. توجه به فضای کنار سینک و اجاق گاز به عنوان نقاط تقریباً ممنوعه!

وقتی اهالی خانه، غذا را به پایان می‌رسانند، معمولاً فضای کنار سینک ظرف‌شویی، پر از ظرف می‌شود و به همین دلیل باید تا حد امکان خالی باشد تا بتوان ظرف‌ها را بدون هیچ مشکلی در اطراف سینک چید. اگر تمایل داشته باشید، می‌توانید یک ماشین ظرف‌شویی در کنار سینک قرار دهید تا بتوانید خیلی سریع ظرف‌ها را در آن بشویید.

در فضای کنار اجاق گاز هم بهتر است وسایل برقی قرار ندهید تا بر اثر حرارت آسیب نبینند. روی کابینت‌های اطراف اجاق گاز هم وسایلی قرار دهید که در هنگام پخت غذا به آن‌ها نیاز دارید. وسایلی مثل جا ادویه‌ای، سرویس کفگیر و ملاقه، سرویس کارد آشپزخانه و غیره، وسایل مناسبی برای این قسمت محسوب می‌شوند.

قفسه بندی چوبی در آشپزخانه

چیدمان در آشپزخانه جزیره ای

5. توجه به رنگ و طرح وسایل برقی؛ نکته‌ای مهم برای چیدمان وسایل برقی

اگر می‌خواهید فضای آشپزخانه، زیبا و در عین حال منظم به نظر برسد، باید آن دسته از وسایل برقی را روی کابینت‌ها بگذارید که رنگشان با رنگ کابینت‌ها هماهنگی و همخوانی دارد. این کار، جلوه بسیار نابی به آشپزخانه می‌بخشد و به اهالی منزل، حس و حال خوبی می‌بخشد.

چیدمان آشپزخانه کوچک

چیدمان وسایل برقی روی کابینت

6. استفاده از یک فضای عمودی؛ راهی برای حفاظت از وسایل برقی کم‌کاربرد

آن دسته از وسایل برقی که هفته‌ای یک یا دو بار با آن‌ها کار می‌کنید را در یک کابینت با فضای عمودی قرار دهید. این کار باعث می‌شود که این وسایل، بیهوده فضای آشپزخانه را شلوغ نکنند و تمرکزتان را به هم نزنند. از طرفی با این کار، از وسایل برقی کم‌کاربرد حفاظت می‌کنید.

چیدمان تستر در آشزخانه

چیدمان آشپزخانه

تهران ایده؛ فضایی برای آشنایی با ایده‌های کاربردی در زمینه طراحی داخلی

در این مقاله تلاش کردیم 6 ایده مفید و کارآمد برای چیدمان وسایل برقی روی کابینت مطرح کنیم. امیدواریم که این ایده‌ها برای شما کارآمد باشد و بتوانید با استفاده از آن‌ها، فضای آشپزخانه خود را به بهترین شکل بیارایید.

در صورتی که تمایل دارید با ایده‌های حرفه‌ای و کاربردی در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی آشنا شوید، پیشنهاد می‌شود که مطالب وبلاگ تهران ایده را بررسی کنید و به فراخور نیاز خود مقالات را مطالعه کنید. متخصصان شرکت بازسازی و طراحی دکوراسیون داخلی تهران ایده بر اساس تجربیات، تخصص و با سنجش نیاز مخاطبان، می‌کوشند مقالات و مطالبی کارآمد در وبلاگ سایت تهران ایده قرار دهند و بر آگاهی مخاطبان هدف خود بیفزایند.چیدمان آشپزخانه مدرن چیدمان قوری و قهوه ساز در آشپزخانه

علاوه بر ایده‌هایی که در این مقاله بیان کردیم، چه ایده‌های دیگری برای چیدمان وسایل برقی روی کابینت سراغ دارید؟ لطفاً نظرها و پیشنهادهای خود در این زمینه را با ما و سایر همراهان سایت تهران ایده در بخش دیدگاه‌ها (زیر همین مقاله) به اشتراک بگذارید.

پرسش‌های پرتکرار

  1. مهم‌ترین نکته برای چیدمان وسایل برقی روی کابینت چیست؟

مهم‌ترین نکته‌ای که برای چیدمان وسایل برقی روی کابینت باید در نظر بگیرید، این است که صفحه کابینت خود را شلوغ نکنید. زیبایی مهم است؛ ولی قرار نیست همه وسایل روی کابینت قرار بگیرند و فضا را شلوغ کنند. شلوغی، این قدرت را دارد که همه زیبایی‌ها را محو کند.

  1. برای زیبایی و هماهنگی چیدمان وسایل برقی روی کابینت، چه کار کنیم؟

برای زیبایی و هماهنگی چیدمان وسایل برقی روی کابینت باید 2 نکته را مد نظر قرار دهیم. نکته اول این است که رنگ وسایل برقی روی کابینت با رنگ کابینت‌ها و رنگ غالب آشپزخانه، همساز باشد. نکته دوم این است که از چیدن وسایل اضافی روی کابینت خودداری کنید تا فضا، مرتب و منظم به نظر برسد.

 

همواره تلاشم این بوده که اجزا و المان‌های مورد استفاده در دکوراسیون داخلی را عین کف دست بشناسم. با همه مصالح و متریال‌های موجود در ساختمان رفیق شدم و بساط دوستی را با هر تجهیز جدیدی که وارد بازار می‌شود، جور می‌کنم. از زمان دانشجویی عاشق متریال‌های ساختمانی بودم و همواره سعی می‌کنم آن‌ها را به درستی در کنار یک‌دیگر بنشانم. گاهی خلاقیت را چاشنی دوستی خود با مصالح می‌کنم و گاهی هم با نوآوری، فضا را دگرگون می‌کنم. چکیده تمام آموخته‌هایم در دانشگاه، حضورم در دوره‌های آموزشی متعدد و بیش از یک دهه فعالیتم در حوزه صنعت ساختمان در تهران ایده به نمایش گذاشته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *