از کجا بفهمیم کاغذ دیواری قابل شستشو است؟

راه های تشخیص کاغذ دیواری ضد آب

فهرست مطالب

کاغذ دیواری‌ها به دو مدل قابل شستشو و غیرقابل شستشو تقسیم می‌شوند. مدل‌های قابل شستشو به دلیل کیفیت و ماندگاری بیشتری که دارند، محبوب‌تر هستند. از طرفی اگر مدل‌های قابل شستشو، به هر دلیلی کثیف شود، افراد می‌توانند به‌راحتی لکه‌ها و نقاط چرک را از بین ببرند. یکی از سوالاتی که علاقه‌مندان به خرید کاغذ دیواری مطرح می‌کنند این است که از کجا بفهمیم کاغذ دیواری قابل شستشو است؟ در این مقاله تصمیم داریم به این پرسش، پاسخ دهیم. در صورتی که شما هم قصد خرید کاغذ دیواری قابل شستشو دارید، پیشنهاد می‌شود که تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید.

انواع کاغذ دیواری قابل شستشو و غیرقابل شستشو

 

1. وزن کاغذ دیواری‌های قابل شستشو، بیشتر از سایر مدل‌های کاغذ دیواری است

کاغذ دیواری‌های قابل شستشو، لایه‌ای از PVC روی خودشان دارند و به همین دلیل وزنشان بالاتر از سایر مدل‌های کاغذ دیواری است و نسبتاً براق‌تر و جذاب‌تر نیز هستند؛ به همین دلیل متخصصان دکوراسیون داخلی، بیشتر کاغذ دیواری‌های قابل شستشو را برای منازل و دفاتر کار انتخاب می‌کنند.

اگر قصد دارید به صورت حضوری برای خرید کاغذ دیواری اقدام کنید، کاغذ دیواری‌های مختلف را از نظر وزنی با هم مقایسه کنید تا متوجه شوید که کاغذ دیواری‌های قابل شستشو نسبت به مدل‌های غیرقابل شستشو سنگین‌تر هستند.

از کجا بفهمیم کاغذ دیواری قابل شستشو است؟

مقاله پیشنهادی : 8 نکته طلایی که برای بازسازی خانه با کاغذ دیواری باید بدانید

2. کاغذ دیواری‌های قابل شستشو نسبت به مدل‌های دیگر، ضخیم‌تر هستند

کاغذ دیواری‌های قابل شستشو، نسبت به مدل‌هایی که از قابلیت شستشو بی‌بهره‌اند، ضخیم‌تر هستند. دلیل ضخیم بودن این مدل‌ها، لایه PVC یا وینیلی است که روی آن‌ها کشیده شده است. توجه داشته باشید که سنگین و ضخیم بودن، شامل مدل‌های نانوون هم می‌شود.

از کجا بفهمیم کاغذ دیواری قابل شستشو است؟

3. کاغذ دیواری‌های قابل شستشو، در برابر پارگی، بسیار مقاوم هستند

کاغذ دیواری‌های قابل شستشو به دلیل داشتن لایه‌ای از PVC و برخورداری از ضخامت بالا، در برابر عواملی مثل پارگی بسیار مقاوم هستند و به همین دلیل به‌سادگی آسیب نمی‌بینند. همچنین این کاغذ دیواری‌ها را به راحتی نمی‌شود مچاله کرد.

بهترین جایگزین کاغذ دیواری میدونید چیه؟ میکروسمنت جایگزین کاغذ دیواری رو حتما مطالعه کنید .

از کجا بفهمیم کاغذ دیواری قابل شستشو است؟

4. از کجا بفهمیم کاغذ دیواری قابل شستشو است؟ با آب، آزمایشی انجام دهید

اگر می‌خواهید مطمئن شوید که یک کاغذ دیواری قابل شستشو است یا نه، بهترین راه این است که مقداری از آن کاغذ دیواری را بردارید و مقدار کمی آب روی آن بریزید. اگر آب، جذب کاغذ دیواری شد و روی آن باقی ماند، به احتمال زیاد کاغذ دیواری قابل شستشو است.

5. از فروشنده سوال کنید یا برچسب‌های روی کاغذ دیواری را ببینید

برای حصول اطمینان از قابلیت شستشوی کاغذ دیواری، می‌توانید از فروشنده بخواهید که مدل‌های قابل شستشو را به شما معرفی کند و نشان دهد. اگر دارید کاغذ دیواری مورد نظر را به صورت آنلاین خریداری می‌کنید، سراغ فروشگاه‌هایی بروید که ضمانت برگشت برای مشتریان خود در نظر می‌گیرند. در این حالت، اگر پس از تحویل گرفتن کاغذ دیواری، متوجه شدید که قابل شستشو نیست، می‌توانید آن را مرجوع کنید.

توجه داشته باشید که برای خرید آنلاین کاغذ دیواری، فقط از فروشگاه‌های معتبر و حرفه‌ای خرید کنید تا از کیفیت محصول مورد نظر خود آسوده‌خاطر باشید. برای اطلاع از فروشگاه‌های آنلاین معتبر کاغذ دیواری، می‌توانید از متخصصان یک شرکت دکوراسیون داخلی مثل شرکت تهران ایده سوال کنید.

یکی دیگر از کارهایی که برای پی بردن به قابلیت شستشوی کاغذ دیواری‌ها می‌توانید انجام دهید، یافتن برچسب «Washable» رو یا پشت کاغذ دیواری‌هاست. البته برخی از کاغذ دیواری‌های قابل شستشو، چنین برچسبی ندارند و نمی‌توان این روش را روشی قطعی برای شناختن کاغذ دیواری‌های قابل شستشو عنوان کرد.

کلام آخر: برای ماندگاری کاغذ دیواری قابل شستشو، در هنگام شستن آن دقت کنید

در این مقاله تلاش کردیم به تکنیک‌ها و نکات لازم برای تشخیص قابل شستشو بودن یا نبودن کاغذ دیواری بپردازیم. امیدواریم که با استفاده از نکات مندرج در این مقاله بتوانید کاغذ دیواری قابل شستشو و باکیفیتی خریداری کنید و از نما و زیبایی خاصی به منزل یا محل کارتان می‌بخشد، لذت ببرید.

در این بخش و به عنوان نکته پایانی می‌خواهیم به شیوه شستشوی کاغذ دیواری قابل شستشو بپردازیم. در هنگام شستن کاغذ دیواری قابل شستشو، به هیچ عنوان آن را به صورت مستقیم با آب نشویید؛ بلکه مقداری آب در یک سطل بریزید، کمی مایع ظرف‌شویی به آن بیفزایید و سپس یک اسفنج یا پارچه نرم را به درون محل بزنید، آب اضافی اسفنج را بگیرید و در نهایت کاغذ دیواری را با آن پاک کنید. در گام آخر، کاغذ دیواری را با یک پارچه تمیز، خشک کنید.

از نظر شما چه نکات و تکنیک‌های دیگری برای شناسایی کاغذ دیواری قابل شستشو وجود دارد؟ لطفاً نظرها و تجربیات خود را با ما و سایر همراهان شرکت بازسازی و طراحی دکوراسیون داخلی تهران ایده در بخش دیدگاه‌ها (زیر همین مقاله) به اشتراک بگذارید.

سوالات پرتکرار:

  1. مهم‌ترین عامل برای درک قابل شستشو بودن کاغذ دیواری چیست؟

مهم‌ترین عامل برای درک قابل شستشو بودن کاغذ دیواری، وزن بالاتر، ضخامت بیشتر، مقاومت در برابر پارگی و مچاله شدن است. همچنین می‌توان مقداری آب روی کاغذ دیواری پاشید، اگر جذب کاغذ دیواری نشد، احتمالاً محصول مورد نظر، قابل شستشو است.

  1. هزینه کاغذ دیواری قابل شستشو چقدر است؟

قیمت کاغذ دیواری قابل شستشو بر اساس «هر متر مربع» اعلام می‌شود. در حال حاضر قیمت کاغذ دیواری قابل شستشو بر اساس جنس و کیفیت، از حدود 150 هزار تومان شروع می‌شود و تا 600 هزار تومان هم ادامه دارد.

  1. بهترین جنس کاغذ دیواری چیست؟

کاغذ دیواری‌هایی که از جنس نانوون و وینیل (PVC) هستند، بالاترین کیفیت را دارند و قاعدتاً قیمت بالایی هم دارند. در صورت تمایل به خرید کاغذ دیواری قابل شستش، باکیفیت و ماندگار، جنس‌های نانوون و وینیل، بهترین انتخاب‌ها محسوب می‌شوند.

  1. کاغذ دیواری قابل شستشو و باکیفیت را از کجا بخرم؟

در حال حاضر فروشگاه‌های آنلاین و حضوری بسیاری، کاغذ دیواری قابل شستشو و باکیفیت به بازار عرضه می‌کنند. در صورت تمایل به آشنایی با چند مورد از این فروشگاه‌ها می‌توانید با شماره 88707414-021 تماس بگیرید تا متخصصان و مشاوران شرکت تهران ایده، اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.

 

از زمانی که به خودم آمدم، خودم را یک ساختمانچی دیدم. از دوران نوجوانی دست در دست پدربزرگ به کارگاه‌های ساختمانی سر می‌زدم و در حالی که کفش‌هایم غرق در خاک بود، گوش به حرف‌های اولین و معتبرترین معمار رویاهای نوجوانی‌ام می‌دادم. پدربزرگ همیشه به من می‌گفت: "تو باید یک مهندس باشی تا به مردم خدمت کنی." به همین دلیل تا کنکور فقط به مهندس‌شدن فکر می‌کردم. بعد از امتحانات ترم اول دانشگاه، کارآموز شدم. بعد از سه ماه حقوق گرفتم. ساختن به عشقم تبدیل شده‌بود. و الان بعد از گذشت بیش از یک دهه همچنان با عشقم زندگی می‌کنم. خوشحالم که بعد از کلی تجربه در پروژه‌ها و حضور در دوره‌های حرفه‌ای مهندسی، ساختمانچی‌بودن را در تهران‌ایده نفس می‌کشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *