مقایسه سینک گرانیتی و استیل[مزایا و معایب]

اشتراک گذاری :

سینک گرانیتی یا استیل؟ کدام بهتر است؟ مقایسه این دو مدل سینک

بسیاری از افراد در هنگام بازسازی آشپزخانه منزل خود ترجیح می‌دهند که سینک را هم تعویض و از سینک‌های باکیفیت و زیبا به عنوان جایگزین، استفاده کنند. افرادی که قصد خرید سینک جدید دارند، این پرسش را مطرح می‌کنند که سینک گرانیتی بهتر است یا سینک استیل؟ کدام مورد را انتخاب کنیم؟ معمولاً در پاسخ به این افراد می‌گوییم: «واقعاً نمی‌توانیم به صورت مطلق بگوییم که کدام سینک، برتر است؛ چون در هر دو نوع سینک، جنس خوب و بد در بازار وجود دارد. در صورتی که تمایل دارید از بین سینک‌های گرانیتی و استیل، یکی را انتخاب کنید، بهترین کار این است که از مزایا و معایب هر کدام آگاه شوید و سپس به فراخور شرایط زندگی و نیاز خود، یک گزینه را انتخاب کنید.»

در ادامه این مقاله تصمیم داریم به صورت مختصر و مفید، مزایا و معایب سینک گرانیتی و استیل را بیان کنیم. در صورتی که شما هم تمایل به خرید سینک دارید و می‌خواهید گزینه مناسب خودتان را انتخاب کنید، پیشنهاد می‌شود که تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید.

سینک گرانیتی

بررسی مزایا و معایب سینک گرانیتی

سینک گرانیتی، یکی از مدل‌های متداول سینک در بازار ایران است و در سال‌‌های گذشته، شاهد رشد چشمگیر استفاده از این سینک در هنگام بازسازی ساختمان بوده‌ایم. در صورتی که شما هم قصد انتخاب و خرید یک سینک گرانیتی مناسب را دارید، بد نیست با مزایا و معایب این نوع از سینک‌ها آشنا شوید.

مزایا سینک گرانیتی

  • مقاومت در برابر خراش و لکه: مهم‌ترین مزیت سینک‌های گرانیتی، مقاومت بالای آن‌ها در برابر خراش و لکه است. وقتی از این مدل سینک‌ها استفاده کنید، دیگران نگران این نیستید که پس از اتمام شستشو، لکه آب روی سینک باقی بماند. از طرفی سینک‌های گرانیتی، در برابر خراش بسیار مقاوم هستند و می‌توانید با خیال راحت، ظروف و مواد مختلف را در آن بشویید.
  • تنوع رنگ: یکی دیگر از ویژگی‌های مهم و اساسی سینک گرانیتی، تنوع رنگ آن است. در حال حاضر سینک‌های گرانیتی با رنگ‌های سفید، سفید شنی، سفید مرمر، کرم روشن، طوسی روشن، مشکی، مشکی مرمر، طوسی تیره، قهوه‌ای، سبز و غیره در بازار موجود است و افراد به فراخور علاقه و دکوراسیون داخلی منزل خود می‌توانند رنگ و سبک مورد علاقه‌شان را انتخاب کنند.
  • تمیز کردن و شستشوی آسان: شستشوی سینک‌های گرانیتی، آسان است و با کمترین مشکل و سختی می‌توان آن‌ها را تمیز کرد. دلیل تمیز شدن آسان این سینک‌ها، مقاومتی است که در برابر لکه ناشی از مواد مختلف دارد. از طرفی سطح این سینک‌ها، محیط خوبی برای رشد باکتری‌ها نیست و به‌نوعی ضد میکروب محسوب می‌شود. جالب است بدانید که سینک‌های گرانیتی، بهداشتی‌تر از سینک‌های استیل ضد زنگ هستند. اگر می‌خواهید سینک گرانیتی‌تان همیشه تمیز بماند، کافی است پس از هر بار استفاده، آن را با آب گرم و صابون بشوید.
  • دوام و ماندگاری: سینک‌های گرانیتی، دوام و ماندگاری بالایی دارند و به مرور زمان، زیبایی ظاهری خود را حفظ می‌کنند. مطالعات نشان می‌دهد که ماندگاری سینک گرانیتی به نحوه مراقبت و نگهداری، ضخامت و میزان استفاده از سینک بستگی دارد. سینک‌های گرانیتی به صورت میانگین 10تا 30 سال عمر می‌کنند.
  • زیبایی ظاهری و لوکس بودن: سینک‌های گرانیتی از نظر زیبایی ظاهری، بسیار چشم‌نواز هستند و جلوه خاصی به آشپزخانه می‌بخشند؛ خصوصاً اگر بتوانید رنگ آن را با رنگ دکوراسیون داخلی خود همساز و هماهنگ کنید.

معایب سینک گرانیتی

  • وزن سنگین و نصب دشوار: متریال اصلی که برای ساخت و تولید سینک‌های گرانیتی به کار می‌رود، سنگ است و به همین دلیل وزن بالایی دارد؛ بنابراین در صورت تمایل به خرید این نوع سینک، سعی کنید با یک نصاب حرفه‌ای هماهنگ کنید تا سینک را در منزل شما نصب و جاگذاری کند. وزن سنگین و نصب دشوار باعث شده است که هزینه نصب این نوع سینک نسبت به سینک استیل، بالاتر باشد.
  • احتمال شکستگی و آسیب دیدگی ظروف در هنگام برخورد: درست است که سینک گرانیتی خیلی مقاوم است و به‌راحتی آسیب نمی‌بیند؛ ولی احتمالش هست که ظروف چینی و شکستنی بعد از برخورد با سینک، دچار شکستگی و آسیب شوند. درست است که این احتمال برای سینک استیل هم وجود دارد؛ ولی سینک گرانیتی قطعاً محکم‌تر است.
  • حساسیت به شوینده‌های قوی: سینک گرانیتی در برابر شوینده‌های قوی، آسیب‌پذیر است و ممکن است جلوه و زیبایی آن‌ها کاهش یابد.
  • احتمال آسیب دیدن بر اثر ضربه و حرارت: سینک‌های گرانیتی در برابر حرارت و ضربه، مقاومت خوبی از خودشان نشان می‌دهند؛ ولی نمی‌توانیم آسیب‌پذیری آن‌ها را به‌کلی منکر شویم. تحمل سنگ گرانیت در برابر حرارت، 535 درجه فارنهایت یا 280 درجه سانتی گراد اعلام می‌شود. این در حالی است که سینک‎های استیل تا دمای 200 درجه سانتی گراد را تحمل می‌کنند.

مدل سینک های استیل

بررسی مزایا و معایب سینک استیل

اکنون که با مزایا و معایب سینک گرانیتی آشنا شدیم، زمان آن است که اطلاعات خود را در مورد مزایا و معایب سینک استیل بالا ببریم. سابقه استفاده از سینک‌های استیل، بالاتر از سینک‌های گرانیتی است و همین باعث شده است که در بیشتر خانه‌ها از سینک استیل استفاده شود.

مزایا سینک استیل

  • قیمت مناسب: قیمت سینک‌های استیل، پایین‌تر و مناسب از سینک‌های گرانیتی است و به همین دلیل بسیاری از خانواده‌ها و سازندگان آپارتمان، ترجیح می‌دهند که از این متریال استفاده کنند.
  • وزن پایین و نصب آسان: وزن سینک‌های استیل، واقعاً پایین و مناسب است و به همین دلیل نصب آن‌ها هم واقعاً سخت و پیچیده نیست؛ در نتیجه هزینه نصب این سینک‌ها هم مناسب و اقتصادی است.
  • مقاومت در برابر حرارت و زنگ‌زدگی: مقاومت سینک‌های استیل در برابر زنگ‌زدگی و حرارت، واقعاً قابل قبولی است. این متریال می‌تواند تا دمای 200 درجه سانتی گراد را به راحتی تحول کند. لازم است بدانید که سینک‌های استیل، کاملاً ضد زنگ نیستند و میزان مقاومت آن‌ها در برابر زنگ‌زدگی به نوع استیل (304 یا 3016)، ضخامت ورق استیل، کیفیت روکش و نحوه مراقب و نگهداری بستگی دارد. استیل‌های 304 و 316، هر دو مقاومت خوبی در برابر زنگ‌زدگی دارند؛ ولی نوع 316، مقاوم‌تر است. در حال حاضر اکثر سینک‌های استیل موجود در برابر از استیل 304 ساخته می‌شوند.

معایب سینک اسیتل

  • حساسیت در برابر خط و خش: سینک استیل در برابر خط و خش، حساس است. پس اگر می‌خواهید زیبایی ظاهری سینک خود را حفظ کنید، باید حتماً در هنگام استفاده، مراقب باشید که اجسام فلزی مثل چاقو روی سینک کشیده نشوند و خط و خش ایجاد نکنند.
  • نمایش راحت لکه و اثر انگشت و نیاز به تمیز کردن مداوم: لازم است سینک‌های استیل را پس از استفاده، خشک کنید تا لکه آب روی آن‌ها ایجاد نشود و نمای ناخوشایندی ایجاد نکند. همچنین پس از هر بار استفاده، روی آن دستمالی بکشید تا اثر انگشت هم از بین برود. با همین کارهای ساده می‌توان جلوی ایجاد لکه و اثر انگشت روی سینک را گرفت. ایجاد شدن اثر انگشت و لکه، یکی از نقاط ضعف سینک استیل است که با تمیز کردن مداوم باید بر آن غلبه کنید.
  • صدای زیاد در هنگام شستشو: یکی دیگر از معایبی که می‌توانیم برای سینک استیل بیان کنیم، سر و صدای زیاد در هنگام شستشو است. این سر و صدای زیاد باعث شده است که برخی از خانواده‌ها کلاً قید سینک استیل خود را بزنند و سراغ سینک گرانیتی بروند.

اجرای انواع پروژه بازسازی آشپزخانه بر اساس جدیدترین متد روز با شرکت تهران ایده

در این مقاله تلاش کردیم که مزایا و معایب سینک گرانیتی و استیل را بررسی کنیم تا متقاضیان خرید سینک بتوانند به فراخور شرایط و سبک زندگی‌شان، گزینه مناسب خود را انتخاب کنند. امیدواریم که شما هم با مطالعه نکات این مقاله بتوانید انتخاب و خرید هوشمندانه و آگاهانه‌ای را رقم بزنید.

در صورتی که تمایل دارید آشپزخانه منزل خود را به صورت حرفه‌ای و تخصصی بازسازی کنید، پیشنهاد می‌شود که از متخصصان و شرکت‌های حرفه‌ای بازسازی و طراحی دکوراسیون داخلی کمک بگیرید. این شرکت‌ها با تکیه بر اعتبار و تخصص خود می‌توانند برای خرید متریال باکیفیت و به‌روز به شما مشاوره دهند و در فرایند بازسازی و طراحی دکوراسیون داخلی به شما کمک کنند.

شرکت بازسازی و طراحی دکوراسیون داخلی یکی از شرکت‌های حرفه‌ای در زمینه بازسازی منزل و آشپزخانه است که 18 سال سابقه فعالیت در این زمینه را در کارنامه خود ثبت کرده است. در صورت تمایل به دریافت مشاوره در زمینه خرید متریال یا ثبت سفارش بازسازی آشپزخانه، کافی است با شماره 88707414-021 تماس بگیرید تا مشاوران این مجموعه، کلیه اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.

تجربه خرید و استفاده از سینک گرانیتی یا استیل را دارید؟ از نظر شما کدام نوع از سینک، بهتر و کارآمد است؟ لطفاً نظرها و تجربیات خود در زمینه استفاده از این دو نوع سینک را با ما در بخش دیدگاه‌ها (زیر همین مقاله) به اشتراک بگذارید.

پرسش‌های پرتکرار

  1. قیمت سینک استیل و گرانیتی در بازار چقدر است؟

قیمت سینک استیل یا گرانیتی به عوامل متعددی مثل برند، سایز، کیفیت و غیره بستگی دارد. از طرفی نوسانات نرخ ارز هم باعث شده است که تغییرات قیمت سینک، مداوم و بی‌وقفه باشد. در صورت تمایل به کسب اطلاع از قیمت سینک استیل یا گرانیتی و دریافت مشاوره برای خرید سینک باکیفیت، کافی است با شماره 88707414-021 تماس بگیرید تا کارشناسان و مشاوران تیم بازسازی تهران ایده اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند.

  1. می‌توانیم کار نصب سینک را خودمان انجام دهیم یا از نصاب حرفه‌ای کمک بگیریم؟

در صورتی که تجربه و مهارت لازم برای نصب سینک استیل یا گرانیتی را دارید، می‌توانید خودتان این کار را انجام دهید. در غیر این صورت، پیشنهاد می‌شود که از نصاب‌های حرفه‌ای کمک بگیرید تا کار نصب سینک را به صورت دقیق و درست انجام دهند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

افتخارات و گواهی‌های تخصصی بازسازی ساختمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان هزینه های بازسازی!
اطلاعات خود را وارد کنید و مشاوره رایگان دریافت کنید