دکوراسیون داخلی کافه با معرفی تمامی سبک ها

دکوراسیون داخلی کافه

فهرست مطالب

دکوراسیون داخلی کافه

حتی اگر سوار ماشین زمان بشوید و در دلِ تاریخ سفر کنید، در خیابان‌های شلوغ و کوچه‌های خلوتِ همه‌جای دنیا، چشمتان به کافه‌هایی می‌خورد که پاتوق دنج و صمیمی یا محل قرارهای رسمی و جدی یا فضایی برای گذراندن حس‌وحال تک‌نفره عصرگاهی است؛ پس کافه‌ها فقط محلی برای نوشیدن قهوه به‌حساب نمی‌آیند و جایی برای گذراندن اوقات زندگی‌اند! برای همین است که دکوراسیون داخلی کافه، برای کافه‌چی‌ها و مشتریان انقدر اهمیت دارد؛ اما چه دکوراسیونی برای کافه مناسب است؟ این مطلب را تا انتها بخوانید که قرار است از صفر تا صد یک چیدمان عالی برای کافه آگاه شوید!

شرکت تهران ایده، یک تیم ۱۵۰ نفره کاربلد را دور خود جمع کرده است تا به‌عنوان شرکت دکوراسیون داخلی خوش‌سابقه و خوش‌نام، مشغول فعالیت شوند. این مجموعه قدرتمند به‌همراه تیم هنرمند و دیزاینر خود با متخصصین مختلفی در زمینه مهندسی عمران، برق، مکانیک و معماری نیز همکاری می‌کند تا بازسازی خانه، محل کار و محیط‌های دلخواه شما، خیال‌تان را از یک تغییر دلچسب راحت کند. برای ارتباط و دریافت مشاوره رایگان از تیم تهران ایده با شماره ۸۸707414-۰۲۱ تماس بگیرد و یا به آدرس tehranidea.com مراجعه کنید.

دکوراسیون داخلی کافه چطور باعث جذب مشتری می‌شود؟

تفاوت کافه با باقی مکان‌هایی که مردم برای خوردن غذا و نوشیدنی به آنجا می‌روند این است که در کافه اغلب افراد غذا و قهوه را بهانه‌ای برای نشستن در محیطی دنج، مشغول‌شدن به گفتگو و گذراندن اوقات فراغت می‌دانند. دکوراسیون داخلی کافه اولین چیزی است که مشتری هنگام ورود با آن مواجه می‌شود و بی‌اغراق، دیزاین و دکور، مهم‌ترین عنصری است که پای مردم را به کافه شما باز می‌کند. طبیعی است که کافه‌ای خوش‌نقش‌ونگار با یک دیزاین خاص و دلچسب، افراد را ترغیب می‌کند که آن فضای جذاب را برای قرارهای دونفره، معاشرت‌های دوستانه، گفتگوهای کاری و استراحت‌های تک‌نفره انتخاب کنند.

یک تحقیق عجیب در دانشگاه کلمبیا نشان داده است که ۷۳ درصد از مشتریان، دکوراسیون کافه را در انتخاب آن مکان مهم‌تر از آیتم‌های داخل منو، می‌دانند! همچنین یک نظرسنجی در سایت Yelp نشان داد که ۸۰ درصد از مشتریان، بعد از تجربه مثبتی که از دیزاین و محیط داخلی یک کافه به‌دست می‌آورند، آن را به دوستان و آشنایان خود معرفی می‌کنند. اصلاً در دنیای اینترنتی امروز، بیشتر کافه‌ها توسط عکس‌هایی که در فضای مجازی منتشر می‌شود، شناخته می‌شوند؛ بنابراین شاید به جرأت بتوان گفت که گاهی دیزاین یک کافه، از کیفیت منوی آن نیز پراهمیت‌تر می‌شود!

چطور دکوراسیون داخلی کافه را طراحی کنیم؟

برای اینکه بتوانید فضایی دوست‌داشتنی برای مشتریانِ هدف خود خلق کنید و لشگری از عاشقان قهوه و دمنوش را به کافه خود دعوت کنید، نیاز است که ابتدا با مراحل طراحی دکوراسیون داخلی کافه آشنا شوید. می‌توانید در این مسیر از یک تیم متخصص دکوراسیون داخلی تجاری کمک بگیرید تا اصولی‌ترین طراحی را به‌ اجرا برسانید:

  • هدفتان را مشخص کنید

همین اول راه، این سوال را از خودتان بپرسید: «کافی‌شاپ من چه‌جور جایی است؟» آیا می‌خواهید کسب‌وکارتان طوری باشد که محلی دنج و صمیمی برای آن ایجاد کنید؟ می‌خواهید کافه‌ای مناسب اهالی هنر بسازید؟ دلتان می‌خواهد مکانی ساکت و مناسب کار و قرارهای رسمی دیزاین کنید؟ هدفتان این است که جایی برای معاشرت‌ها و استراحت‌های روزمره جوانان دکور کنید؟ می‌خواهید افراد بتوانند با لپ‌تاپ‌هایشان به کافه شما پناه بیاورند و ساعت‌ها در محیطی راحت و امن به کار مشغول شوند؟ هدفتان از طراحی دکوراسیون چیست؟ می‌خواهید چه ارزشی خلق کنید؟ اول از همه، این را مشخص کنید و بعد بیایید سراغ قدم بعدی!

  • بودجه خود را مشخص کنید

برای اینکه بتوانید کار طراحی دکور کافه را استارت بزنید، باید اول جیبتان را چک کنید! تعیین بودجه به شما کمک می‌کند که در طول مسیر طراحی دکوراسیون داخلی حواس‌جمع باشید و با ذهنی مطمئن حرکت کنید. این مسئله باعث می‌شود که در وسط مسیر از برنامه‌ریزی‌ها و تغییر دکور خود پشیمان نشوید! سعی کنید که با تحقیق و بررسی انواع متریال و ابزار‌آلات و… موردنیاز، به یک رقم حدودی برسید.

  • تم و سبک کافه را انتخاب کنید

این مرحله، همان جایی است که قسمت اصلی شکل‌وشمایل دکوراسیون شما را می‌سازد! انتخاب سبک‌های مختلف سنتی، بوهو، روستیک، صنعتی، مدرن، مینیمال و… در کنار انتخاب رنگ و متریال، مشتریانتان را وارد دنیایی جدید می‌کند که در آن‌جا وقت بگذرانند؛ دنیایی که برنامه‌ریز و خالق آن، شما هستید!

  • از جمع‌کردن ایده‌ها نترسید

حال که به سبک و تم مدنظرتان رسیدید، وقت آن است که تا جایی که می‌توانید ایده جمع‌آوری کنید. نگران نباشید! این اقدام سرقت هنری به‌حساب نمی‌آید؛ بررسی رقبا و جمع‌آوری ایده‌های مختلف، مرحله‌ای تخصصی و حرفه‌ای در تمامی کسب‌وکارها به‌حساب می‌آید. برای این کار مجلات دکوراسیون، وب‌سایت‌های مختلف، شبکه‌های  اجتماعی و… را چک کنید و ایده‌هایی که به‌نظرتان خلاقانه و جالب است را جمع کنید. این ایده‌ها به شما جسارت می‌دهند تا موتور خلاقیتتان روشن شود و بتوانید شجاعانه یک دیزاین بی‌نظیر برای دکوراسیون داخلی کافه خودتان طراحی کنید. از این بهتر نمی‌شود!

  • طرح اولیه را ترسیم کنید

مطمئن شوید که می‌خواهید چه طرحی را در فضا پیاده کنید؟ با توجه به مورد اول، هدفتان را در نظر بگیرید، سپس به سبک منتخبتان فکر کنید و بعد به طراحی اولیه چیزی که در ذهن دارید مشغول شوید. توجه به مسائلی مانند متراژ محیط، مقدار نورگیربودن یا نبودن، شکل معماری فضا، بودجه موجود و سلیقه خودتان، یک نمای اولیه از کافه‌ای که آرزویش را دارید طراحی کنید. در این مرحله،‌ مشورت و همکاری یک شرکت دکوراسیون داخلی با تیم دیزاینر و هنرمند خود، می‌تواند در روند کاری شما معجزه کند.

  • طراحی و نقشه‌کشی را شروع کنید

چوب جادوی ذهنتان را فعال کنید! اینجا باید دست‌به‌کار شوید و با توجه‌به فضای داخلی کافه، چیدمان میز و صندلی‌های اصلی و جای کانتر را تعیین کنید. جزئیات دکور مانند نورپردازی، رنگ دیوارها و کف و پیشخوان، متریال مورداستفاده و اکسسوری‌ها و گیاهان را طراحی کنید. نقشه‌های فنی و دقیق دکوراسیون را بکشید.

ویترین با گیاه در کافه

  • طرح‌ها را به اجرا دربیاورید

تبریک! به مرحله آخر رسیدید. در این گام شما باید با انتخاب تیم تغییر و دیزاینر، خرید مصالح و متریال‌های موردنیاز و هماهنگی با مجموعه‌هایی مانند یک شرکت بازسازی کار دیزاین داخلی کافه خودتان را عملی کنید. یادتان باشد که در طول اجرای دکور مدنظرتان، بر کار تیم اجرایی نظارت داشته باشید تا همان اتفاقی بیفتد که انتظاری را می‌کشید!

انواع سبک در دکوراسیون داخلی کافه

اینکه تم و سبک دکوراسیون داخلی کافه را چطور انتخاب کنید، بستگی به سلیقه شخصی، هدف کلی از دیزاین کافی‌شاپ، نوع مشتریان هدف، مساحت مِلک و بودجه شما بستگی دارد:

  • دکوراسیون داخلی سبک روستیک کافه

این سبک کافه شما را به فضایی روستایی نزدیک می‌کند. البته منظور از روستا، تم دهکده‌های اروپایی و آمریکایی است؛ زیرا این سبک از که در قرن ۱۹ در غرب شکل گرفت. هدف روستیک این است که فضا را از تجملات و زرق‌وبرق‌ها دور کند و الهام‌بخش سادگی و صمیمیت زندگی روستایی باشد. پالت رنگی این تم رنگ‌هایی مانند خرمایی، قهوه‌ای، کرم و سبز است و شما می‌توانید با گل و گلدان، چوب و حصیر و کوزه‌های متنوع، کافه خود را به سبک روستیک تغییر دهید. استفاده از مبلمان راحت و نرم و اکسسوری‌هایی مانند تخته‌سیاه و گچ را هم می‌توان به مجموعه دکور این نوع طراحی داخلی اضافه کرد.

سبک روستیک کافه

  • دکوراسیون داخلی سبک مدرن کافه

پالت‌های رنگی خنثی، مبلمان و صندلی‌های ساده و مدرن، نورپردازی‌های مخفی با هالوژن‌ها و لامپ‌های منحنی و صاف، استفاده از طراحی خطوط روی دیوار و تابلوهایی با طرح‌های کوبیسم و انتزاعی، کوسن‌های روشن و استفاده از فلزهای شیک می‌تواند انتخاب‌هایی باشد که شما را به کافه سبک مدرن نزدیک می‌کند.

سبک مدرن کافه

  • دکوراسیون داخلی سبک کافه مینیمالیستی

مینیمال‌پسندها عاشق سادگی و کاربردی‌بودن همه‌چیز هستند! سبک مینیمال، فضای کافه شما را بی‌نهایت خلوت و منظم می‌کند. به‌طوری که مشتریان می‌توانند به وضوح، احساس سکوت و آرامش را از دکوراسیون داخلی رستوران  یا کافه مینیمال، دریافت ‌کنند. رنگ‌های روشن سفید و طوسی و کرم، فضاهای باز و خلوت، چراغ‌های آویز و نورهای طبیعی، مبلمانی با خطوط مستقیم و استفاده محدود از تزئینات ویژگی اصلی این سبک است.

سبک کافه مینیمالیستی

  • دکوراسیون داخلی سبک وینتیج کافه

این سبک یک تم نوستالژیک به‌حساب می‌آید. سبکی در طراحی دکوراسیون داخلی کافه که از اشیاء و لوازم قدیمی استفاده می‌کند تا حس گذشته و خاطرات را به مشتریان تزریق کند. پالت رنگی گرم مانند بژ، کرم، نارنجی، قهوه‌ای و سبز از محبوب‌ترین رنگ‌های این سبک هستند. از لحاظ نورپردازی، بهتر است نورهای گرم و زرد بیشتری استفاده کنید تا حس صمیمیت را منتقل کند. بشقاب‌های دیوارکوب قدیمی، ظروف آنتیک و عتیقه، کوسن‌های گلدوزی‌شده، چمدان‌های کهنه، رومیزی‌های طرح قدیم، پرده‌هایی که مدل دهه‌های قبل را دارند و… همه و همه از اکسسوری‌های موجود در یک کافه وینتیج به‌حساب می‌آید.

سبک وینتیج کافه

  • دکوراسیون داخلی سبک صنعتی کافه

این سبک را با سبک مدرن اشتباه نگیرید. کافه‌هایی با این سبک از عناصر سنعتی مثل آجر، بتن، فلز، لوله، بشکه و… استفاده می‌کنند. این تم چیدمان کافه می‌تواند جسورانه‌ترین نوع دیزاین به شمار بیاید. رنگ‌های تیره مانند مشکی، قهوه‌ای در کنار رنگ‌های روشن محدود مانند سفید و زرد در فضا به چشم می‌خورد. میز و صندلی‌های ساده و کاربردی در کنار لوسترهای لوله‌ای و نورِ کم را امضای سبک دکوراسیون صنعتی بدانید.

دکوراسیون کافه سبک صنعتی

  • دکوراسیون داخلی سبک کلاسیک

اگر از هوادارن فضای رسمی هستید، سبک کلاسیم بهترین انتخاب برای سلیقه شماست. استفاده از رنگ‌هایی مانند زرشکی، قرمز، آبی، صورتی و بنفش، سبز پررنگ و مشکی در کنار رنگ طلایی، جلوه‌ای لوکس به کافه شما می‌بخشد. همچنین مبلمان و میزهای چوبی اصیل، پرده‌های سنگین مخملی و لوستر‌های کریستالی، فضای کافی‌شاپتان را به جایی لاکچری تبدیل می‌کند. اکسسوری‌هایی مانند تابلوهای نفیس و شمعدانی‌های نقره نیز حسابی در این سبک به کارتان می‌آید.

  • دکوراسیون داخلی سبک بوهو کافه

اصلی‌ترین ویژگی بوهو، جسارت در استفاده از رنگ‌ها و اکسسوری‌هاست! شما در دکوراسیون داخلی کافه به‌ سبک بوهو باید تا جایی که می‌توانید ذهن خلاق خود را آزاد بگذارید تا با الهام از طبیعت بتواند راحتی‌ترین مبل‌ها، سرسبزترین گلدان‌های طبیعی و شادترین رنگ‌ها را انتخاب کند.

دکوراسیون کافه سبک بوهو

 

  • دکوراسیون داخلی سبک سنتی کافه

این نوع از کافه‌ها فقط جایی برای خوردن قهوه و کیک نیستند. در اغلب موارد آیتم‌هایی مانند قلیان و بعضی غذاهای سنتی نیز در این محیط دنج و قدیمی، پیدا می‌شود. عناصری مانند دیوارهای کاهگلی و آجری، گلدان‌های سفالی، فرش‌های ایرانی، تابلوهای محلی، ظرف و سماور مسی و تخت‌های چوبی نمونه‌ای از آیتم‌های سنتی مربوط به این سبک است.

دکوراسیون کافه سبک سنتی

پالت رنگی در دکوراسیون داخلی کافه

وقتی هدف کافه خود را مشخص می‌کنید، مخاطبانتان را می‌شناسید و سبک دیزاین و تغییر دکور کافه‌تان را درنظر می‌گیرید، طبیعی است که پالت رنگی حدودی را نیز در ذهنتان انتخاب کرده باشید؛ اما صبر کنید! رنگ‌ها در انتقال حس و مفهوم، بالاترین تاثیر را دارند. بهتر است قبل از اینکه تصمیم خود را بگیرید، درباره پالت‌های رنگی مختلف در دکوراسیون داخلی کافه، بیشتر بدانید:

  • رنگ‌های گرم و زمینی

رنگ‌های زمینی مثل قهوه‌ای، نارنجی، بژ و سبزهای ملایم فضای شما را دلپذیر و دنج می‌کنند. اگر می‌خواهید فضایی آرام و خانگی را برای مشتریان خود خلق کنید، این رنگ‌ها می‌توانند شما را به هدفتان برسانند.

سبک روستیک کافه

  • سیاه و سفید مدرن

ترکیب همیشگی سیاه و سفید، هیچ‌وقت از مد نمی‌افتد. پیچیدگی و سادگی همزمان در ترکیب این دو رنگ باعث می‌شود که احساس مدرن و مینیمالیستی را به‌خوبی در فضایتان ایجاد کند. ریزه‌کاری‌های فلزی طلایی و نقره‌ای در کنار نورپردازی عالی می‌تواند از این ترکیب رنگ، کافه‌ای افسانه‌ای و معروف بسازد!

  • پررنگ و پرانرژی

پالت‌های رنگی قرمز و زرد و سبز، فضای جوانانه و سرزنده‌ای را به محیط داخلی کافه می‌دهند. اگر فضاهای جذابی را که طی بازسازی خانه در تهران به کافه تبدیل شده‌اند، دیده باشید شاید به چنین ترکیب رنگی‌هایی بربخورید. رنگ‌های تند و گرم فضایی پرجنب‌وجوش را برای مراجعان شما به‌وجود می‌آورند که در کنار خلوتی کلی محیط، می‌تواند انتخابی هوشمندانه باشد. فقط مراقب باشید که در استفاده از این رنگ‌ها زیاده‌روی نکنید و فضاهای خالی و خلوت را نیز در کنار این رنگ‌های شاداب، بگذارید.

  • آبی و سبز ملایم

این رنگ‌های احساس صلح و آرامش را به محیط داخلی کافی‌شاپ هدیه می‌دهند. محیطی باطراوت و آرام برای کار که در کنار مبلمان ساده و موسیقی لایت، بهترین فضا برای گذراندن ساعتی به‌دور از هیاهوی همیشگی دنیای بیرون است!

  • رنگ‌های پاستلی

صورتی ملایم، آبی کمرنگ، اسطوخودوس و لیمویی دست شما را در ساختن کافه‌ای ملایم باز می‌گذارد. پاستلی‌ها می‌توانند خانم‌های زیادی را به کافه شما دعوت کنند تا در یک چهاردیواری نرم و شیرین، اوقات خود را سپری کنند.

دکوراسیون کافه رنگ پاستیلی

نورپردازی چه اهمیتی در دکوراسیون داخلی کافه دارد؟

یک نور اساسی و عمومی با هدف روشن‌کردن فضای کلی کافه در نظر بگیرید. نورهای سقفی مثل لوستر‌هایی متناسب با سبک مدنظر، لامپ‌های LED و هالوژن‌های مخفی و لوسترهای دیواری نور مناسب کافه را تأمین کنید. خاطرتان باشد که رنگ دیوارها و مقدار پنجره‌های دورتادور بنای شما، می‌تواند در انتخاب منبع نور مصنوعی و مقدار نورپردازی‌تان به‌شدت تاثیرگذار باشد. از سایه‌های تیره و نورهای کوچک روشن روی تابلوهای دیواری و پیشخوان سفارش، غافل نشوید.

چیدمان میز و صندلی‌ها در دکوراسیون داخلی کافه

یک چیدمان شلوغ و درهم‌وبرهم در کافه، می‌تواند مشتری‌ها را کلافه کند و شما را به انتخاب آخر آن‌ها تبدیل کند! چیدمان مبل و میز و صندلی در دکوراسیون داخلی کافه نقش کلیدی در ایجاد فضایی دلخواه و کاربردی برای مراجعین شما دارد. پیشنهاد می‌شود که در این چینش و دیزاین، به چند نکته اساسی دقت کنید:

  • از فضای موجود، بهینه استفاده کنید: اگر متراژ کافه شما بزرگ است، دستتان در چیدمان، کاملاً باز است؛ اما اگر صاحب یک کافه جمع‌وجور هستید، بهتر است میز و صندلی‌ها و مبلمان را باریک و کوچک انتخاب کنید و یا تعداد آن‌ها را کم کنید تا مشتریان هنگام گفتگو با یکدیگر و یا خوردن قهوه و کیک‌شان، احساس ناامنی نکنند.
  • یک فضای صمیمی ایجاد کنید: بهتر است با قراردادن یک مبل یا میز و صندلی به‌خصوص، فضایی ویژه و صمیمانه‌تر را در گوشه‌ای خاص از کافه ایجاد کنید.
  • برای مسیر رفت‌وآمد افراد، جا بگذارید: برای جلوگیری از ازدحام در عبور لابه‌لای میزها، بهتر است فاصله را رعایت کنید تا همه بدون ایجاد مزاحمت، در فضای داخلی کافه تردد کنند.
  • راحتی و کیفیت را فراموش نکنید: بهتر است در انتخاب مبلمان، دست‌ودلبازانه‌تر از همیشه رفتار کنید و از انتخاب صندلی‌هایی با نشیمن ناراحت، خودداری کنید. میزها را هم به‌اندازه‌ای انتخاب کنید که سفارش مشتری‌ها به‌راحتی روی آن جا شود و جای کافی برای قرارگیری موبایل یا وسایل شخصی نیز روی آن بماند.

 

سبک روستیک

ویترین‌سازی چیست و چطور در دکوراسیون داخلی کافه کاربرد دارد؟

ویترین‌سازی، هنر طراحی و دکور نمای بیرونی کافه با هدف جذب مشتری است؛ یعنی شما دکوراسیون داخلی کافه و بخش‌هایی از نمای بیرونی آن را طوری بچینید که افراد رهگذر با دیدن جلوه آن، ترغیب شوند تا سری به کافه شما بزنند و خودشان را به یک آیتم از منوی شما مهمان کنند! برای ویترین‌سازی می‌توانید این موارد را در نظر بگیرید:

  • از المان‌های جذاب بصری استفاده کنید: گل‌وگیاه، تابلو و لوازم زینتی جذاب!
  • شعار یا جمله موردعلاقه برند خود را پشت شیشه کافه بنویسید: این جمله می‌تواند با برچسب‌های مخصوص تهیه شود و یا به‌شکل چراغ‌های نئونی، پشت شیشه نصب شود.
  • از چتر یا سایه‌بان‌های رنگی استفاده کنید.
  • کتاب، استکان و فنجان، ماکت قهوه و تابلوهای دکوراتیو مربوط به مفاهیم کافه‌ را به ویترین خود اضافه کنید.

 

دکور و اکسسوری آینه ایستاده در کافه

ویترین آبی اسمانی کافه

نکات طلایی در طراحی دکوراسیون داخلی کافه

در طراحی دکوراسیون داخلی کافه، ایده‌های نو و چشم‌نواز، درجه محبوبیت فضایتان را تا حد انفجار بالا می‌برد. می‌توانید از این نکات الهام بگیرید و در دکور کافه استفاده کنید:

  • کتاب‌ها می‌توانند بخش مهمی از دیزاین شما باشند: آن‌ها را به‌صورت کتابخانه‌ای کاربردی یا شیء زینتی در دیزاین استفاده کنید تا اهالی فرهنگ و هنر را به سمت کافه خود جذب کنید.
  • یک آینه خاص در مکانی برجسته و مهم قرار دهید و با نوشتن تکست‌های خاص در اطراف آن، مشتریان خود را به عکس‌گرفتن و اشتراک‌گذاری در فضای مجازی تشویق کنید.
  • از عکس‌ها و تابلوهای دکوراتیو متناسب با سبک استفاده کنید: اگر سبک وینتیج دارید، تابلوهایی خاطره‌انگیز از عکس‌های شخصی، اگر سبک مدرن دارید از تابلوهای انتزاعی، اگر سبک بوهو دارید از تابلوهای برگ انجیری، اگر سبک صنعتی دارید از تصاویر اتومبیل‌ها و اگر سبک کلاسیک دارید از عکس مشاهیر و… بهره ببرید.
  • یک فضای اختصاصی دونفره در گوشه‌ای بسازید تا برای رزرو در روزهای خاص، به مشتریان خود پیشنهاد دهید.
  • بعضی از صندلی‌ها را به شکل تاب متحرک درآورید تا شوق استفاده از آن‌ها را در افراد زیادی مشاهده کنید.
  • ویترین داخل مغازه بسازید: کیک‌ها، نان‌ها، پیر
    اشکی‌ها، موچی‌ها و… را در ویترین مخصوص داخل مغازه بگذارید تا مشتریان بتوانند آیتم‌های مدنظرشان را خودشان انتخاب کنند.

ویترین کیک و بیسکویت در کافه

سخن پایانی

همان‌طور که می‌دانید، کافه‌ها جایی برای سیرشدن نیستند، بلکه جایی هستند که افراد برای فارغ‌شدن از هیاهوی روزمره خود به آن پناه می‌آورند و یا قرارهای خود را در آنجا تنظیم می‌کنند؛ بنابراین آزاد و خلاق باشید و با نوآوری‌های خود، پاتوقی پرطرفدار در شهرتان بسازید.

شرکت دکوراسیون داخلی تهران ایده با هدف خلق محیطی مثبت و خلاقانه برای شما، پروژه‌های بازسازی خانه را با همراهی تیم هنرمند و صنعتگر خود به انجام می‌رساند. فرقی نمی‌کند که از محیط کارتان خسته شده باشید یا نیاز به یک تغییر اساسی در خانه خود احساس کنید، مجموعه تهران ایده پتانسیل دارد تا با معقول‌ترین هزینه بازسازی خانه، نتیجه مطلوب را برای شما فراهم کند.

مجموعه قدرتمند تهران ایده با درنظرگرفتن دو اصل آرامش و زیبایی به یکی از بهترین و خوش‌سابقه‌ترین شرکت‌های طراحی دکوراسیون داخلی تبدیل شده است. انجام بیشتر از ۵۰۰ پروژه موفق که به ثبت رسمی رسیده‌اند، خیال مشتریان را از اعتماد به خود آسوده کرده است. اگر قصد تغییرات هیجان‌انگیز در محیط کار و زندگی‌تان دارید، با مراجعه به سایت tehranidea.com و یا تماس با 88707414- 021 دیزاین و بازسازی فضای خود را به تیم حرفه‌ای و خوش‌برخورد تهران ایده بسپارید!

همواره تلاشم این بوده که اجزا و المان‌های مورد استفاده در دکوراسیون داخلی را عین کف دست بشناسم. با همه مصالح و متریال‌های موجود در ساختمان رفیق شدم و بساط دوستی را با هر تجهیز جدیدی که وارد بازار می‌شود، جور می‌کنم. از زمان دانشجویی عاشق متریال‌های ساختمانی بودم و همواره سعی می‌کنم آن‌ها را به درستی در کنار یک‌دیگر بنشانم. گاهی خلاقیت را چاشنی دوستی خود با مصالح می‌کنم و گاهی هم با نوآوری، فضا را دگرگون می‌کنم. چکیده تمام آموخته‌هایم در دانشگاه، حضورم در دوره‌های آموزشی متعدد و بیش از یک دهه فعالیتم در حوزه صنعت ساختمان در تهران ایده به نمایش گذاشته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *