یکی از ضربالمثلهای قدیمی میگوید که یک فیل را چطور میتوان خورد؟ تکهتکه! زمانی که میخواهیم یک کار بزرگ و مهم را به انجام برسانیم، باید آن را به قسمتهای کوچک تبدیل کنیم و با برنامه ریزی به آن دست پیدا کنیم. بازسازی خانه و منزل و ساختمان نیز به همین صورت است.
انجام نوسازی برای یک ملک گامها و مراحل متعددی دارد که باید در زمان خود به انجام برسد. اگر از چک لیست بازسازی منزل مطلع باشید، با آگاهی بالا سراغ مجموعههای بازسازی میروید و یک مجموعه خوب را از بد تشخیص میدهید. در این مقاله قصد داریم تا چک لیست مراحل و بخشهای مختلف بازسازی خانه را به طور کامل و به همراه جزئیات بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
لیست تعمیرات ساختمان
در ابتدا قصد داریم تا چک لیست اصلی و عملیاتی ساختمان و منزل را مورد بررسی قرار دهیم؛ سپس به سراغ چک لیستهای فرعی میرویم و آنها را نیز بررسی میکنیم.
-
تعویض تأسیسات ساختمانی :
در این مرحله، تمام مسائل مربوط به تأسیسات از جمله لوله کشی آب و سیم کشی برق مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت نیاز نو میشود.
-
تغییر پلان مکان :
برخی از خانهها از لحاظ پلان دچار مشکل هستند یا از فضا به صورت حداکثری استفاده نشده است؛ در نتیجه در اجرایی کردن بازسازی (Rebuilding)، این پلان تغییر پیدا میکند. یکی از مثالهای انجام تغییر پلان تبدیل یکی از اتاقها به اتاق لباس (کلوزت روم) است.
-
تخریب قسمتهای قبلی:
در برخی از واحدها، نیاز است تا دیوار یا قسمتی از خانه تخریب شود و یک بخش جدید به وجود بیاید. انجام این کار فرایند و زمان لازم خود را دارد و باید برای اجرای آن برنامهریزی شود.
-
تغییر کف منزل:
کف منزل بر اساس طراحی جدید و نوع سیستم گرمایشی یا سرمایشی کاملاً دستخوش تغییر میشود. برای مثال، این امکان وجود دارد تا کف منزل از موکت یا کاشی به لمینت و سرامیک تغییر پیدا کند. از آنجا که جنس کف عوض میشود، دمای خانه و شرایط گرما و سرما به طور کلی تغییر میکند و مجموعه باید به این مسئله توجه داشته باشد.
-
تعویض سقف یا محیطهای آسیب دیده:
در برخی منازل، سقف رطوبت دیده است یا ترک خورده است و باید برای تغییر آن اقدام شود. ترکها و شکافهای ایجاد شده درون دیوار که معمولاً در خانههای فرسوده و قدیمی رایج هستند به طور کلی پوشش داده میشود.
-
تغییر چیدمان و نوع دکوراسیون داخلی:
نوع چیدمان وسایل و سبک معماری یک ملک به طور کلی بررسی میشود و در صورت نیاز، تغییرات مربوط به آن اعمال میشود. به کمک تغییر چیدمان و سبک معماری، این امکان وجود دارد تا از فضای موجود بهترین استفاده ممکن را ببریم و یک زاویه دید جدید از ملک به وجود بیاوریم.
-
تغییر سیستم گرمایشی و سرمایشی:
سیستمهای جدید گرمایشی و سرمایشی برای منزل نصب میشوند تا در شرایط مختلف آب و هوایی، مالک دچار مشکل نشود؛ همچنین میزان رطوبت خانه در مواقع مختلف اندازه گیری میشود.
-
تعویض درب و پنجره:
انجام این کار چندین هدف مختلف دارد. با تعویض درب و پنجره، آلودگی صوتی کاهش پیدا میکند و شما این توانایی را دارید تا در خانه خود سکوت و آرامش را تجربه کنید. تعویض درب و پنجره باعث افزایش زیبایی ظاهری واحد میشود؛ انجام این کار برای درب اصلی منزل باعث میشود تا امنیت منزل بالاتر برود.
-
تغییر نمای بیرونی ملک / ساختمان:
بعد از انجام کارهای مربوط به واحد یا قسمت داخلی، بحث بر نمای بیرون میرسد. این امکان وجود دارد تا مسائل مربوط به ظاهر بیرونی ساختمان یا واحد تغییر پیدا کند؛ یکی از مثالهای قابل انجام در این بخش، انجام نورپردازیها و گلکاریهای جذاب (گل پیچک) در نمای بیرونی ساختمان یا تراس است.باید به این نکته توجه داشته باشید تغییر نما در بازسازی جزي از بازسازی ساختمان محسوب میشود و در ایتم های بازسازی منزل معمولا جای نمیگیرد و باید به نکات ویژگی در این باره توجه کرد.
چک لیست بازسازی ساختمان
حالا که درمورد چک لیست اصلی بازسازی خانه و منزل و ساختمان صحبت کردیم، قصد داریم تا درمورد سایر چک لیستها صحبت کنیم. یکی از چک لیستها مربوط به قسمت طراحی به ویژه طراحی دیجیتال است. در ادامه عناوین مربوطه را عنوان میکنیم.
-
بررسی یا کشیدن نقشه خانه :
نقشه خانه باید بعد از دیدن به صورت فیزیکی، روی کاغذ ترسیم شود. انجام این کار باعث میشود تا یک دیدگاه کلی درمورد واحد داشته باشیم و تصمیمات خود را بهتر اجرایی کنیم.
-
اندازه گیری ابعاد مختلف :
ابعاد مربوط به قسمتهای مختلف خانه از جمله طول و عرض دیوارها، جای کابینت، اندازه متراژ کف سالن و… باید به طور کامل اندازه گیری شوند. این ابعاد و محاسبات در کارهای دیگر استفاده میشود. ابعاد اندازه گیری شده روی نقشه ترسیم شده نوشته میشود.
-
انتخاب سبک طراحی :
انجام طراحی و دکوراسیون داخلی منزل سبکهای متفاوتی دارد. قبل از شروع کار لازم است تا طراحان به صورت تیمی با یکدیگر همفکری کنند و طی یک یا چند جلسه، سبک و استایل طراحی را به طور کامل مشخص کنند.
توجه: این امکان وجود دارد تا نظرات و سلایق کارفرما در این قسمت به طور کامل لحاظ شود.
-
طراحی سه بعدی و دیجیتالی :
نقشه ترسیم شده باید به صورت دو یا سه بعدی در نرمافزارهای مربوطه ساخته شود. انجام این کار، باعث دیدن فضای واقعی و از پیش تعیین شده واحد توسط طراحان شده و به آنها اجازه میدهد تا از قبل آن را ترسیم کنند؛ همچنین بعد از طراحی دیجیتال، المانها و نکات مربوطه از جمله جنس دیوار، کف و… در آن قابل پیاده سازی است.
چک لیست هزینههای بازسازی خانه
هزینهها برای هر کارفرما و شرکت بازسازی و طراحی دکوراسیون داخلی اهمیت بالایی دارد و به عنوان یک پایه اساسی در پروژه است. بر اساس بودجه و هزینهای که پرداخت میکنید، تجهیزات و محتویات واحد نو میشوند. در این قسمت قصد داریم تا چک لیست کامل هزینهها از جمله هزینه نهایی، هزینه تجهیزات و دستمزدها را عنوان کنیم.
چک لیست تعیین قیمت نهایی
-
متراژ قابل بازسازی:
یکی از روشهای تعیین هزینه نهایی، تعیین به کمک میزان متراژ بازسازی است. مجموعه یک قیمت مشخص برای هر متر را در نظر میگیرد و بر اساس متراژی که نوسازی درون آن انجام شده است، هزینه گرفته میشود.
-
منطقه نوسازی:
گاهی اوقات محیط و منطقه مربوطه برای بازسازی محل سکونت و خانه در هزینه نهایی تأثیرگذار است.
-
دستمزدها:
دستمزدی که افراد و تیم اجرایی، تیم طراحی و… دریافت میکند توسط هر مجموعه متفاوت است و به عنوان یک گزینه در چک لیست قرار میگیرد.
-
تجهیزات و مصالح:
جنس مصالح و متریال خریداری شده در هزینه نهایی تأثیر میگذارد.
-
اخذ مجوزهای مربوطه:
دریافت مجوزهای واحد در صورت نیاز، با هزینه همراه است.
چک لیست خرید تجهیزات و مصالح
- درب و پنجره
- تمامی مصالح: سیمان، گچ، سنگ، کاشی، آجر و…
- المانهای دکوراسیون
- لوازم مربوط به آشپزخانه مانند کابینت
- لولههای جدید آب برای تأسیسات
- سیمکشیهای جدید برق برای نصب
- لولههای جدید برای لولهکشی گاز
- مصالح فلزی از جمله آهن، تیر آهن، فولاد، آلومینیوم، مس / چهارچوب فلزی درب
- لوازم و قطعات چوبی / قطعه چوب
- ابزار و لوازم برش قطعات فلزی / چوبی
- ابزار کار عملی از جمله کاردک و شمشه
- لوازم کار مانند عینک، دستکش، کفش کار
- لوازم و ابزار جانبی مانند میخ و انواع چسب
- کف پوش / کاشی / سرامیک / لمینت
- پلاک برق / دستگیره درب / کاغذ دیواری / فیوز / جعبه فیوز / کیت برق
- سیستم گرمایشی و سرمایشی: پکیج / کولر گازی / سیستم تهویه + تجهیزات مربوطه
- سنگ روشویی / دستشویی / فلاش تانک / شیر حمام / شیر دستشویی / سر دوش
چک لیست دستمزد اجرایی
- هزینه رفت و آمد
- صبحانه، نهار و شام
- هزینه انجام طراحی دیجیتال و چیدمان محل سکونت
- هزینه مدیریت پروژه توسط پیمانکار
- حمل تجهیزات و مصالح به واحد
- هزینه های مربوط به بنایی / گچ کاری / تخریب دیوار / حفر چاه
- نصب درب و پنجره
- رنگ زدن دیوار ها / نصب کاغذ دیواری
- نصب کف پوش / کاشی کاری / نصب لمینت
- دستمزد تعویض لوله کشی آب / گاز / برق
- دستمزد نصب سیستمهای گرمایشی و سرمایشی
- دستمزد ایزوگام پشت بام
- انجام سیمکشی تلفن / آنتن و آیفون
- دستمزد برش قطعات / جوشکاری
- تعمیر نما / تغییر نما / نصب المانها
دانلود pdf چک لیست بازسازی خانه
تهران ایده: یک گزینه ایده آل برای بازسازی
اگر به دنبال بازسازی خانه در تهران یا شهرهای دیگر هستید، ما تهران ایده را به شما پیشنهاد میکنیم. مجموعه tehranidea با داشتن 150 اعضای تیم، به صورت تخصصی و حرفهای در زمینه بازسازی (Rebuilding)انواع واحد و ساختمان کار میکند. تیم ما تمام تلاش خود را انجام میدهد تا پروژه نهایی، کاملاً مطابق نظر کارفرما باشد و همه چیز به بهترین شکل ممکن پیش برود.
ما بعد از انجام بازسازی، خدمات پس از فروش در نظر گرفتهایم تا بتوانیم از ابتدا تا انتهای کار در کنار شما باشیم. تهران ایده با بیش از 10 سال سابقه تخصصی در بازسازی، پروژه شما را به طور کاملاً حرفهای به دست میگیرد و با تعیین یک هزینه مناسب، کار را به انجام میرساند.
سخن پایانی
در این مقاله به طور کامل در مورد چک لیست بازسازی خانه و منزل و ساختمان صحبت کردیم. حتماً به این نکته توجه داشته باشید که معیارها و گزینههای هر چک لیست بر اساس تجربه و تخصص مجموعه متفاوت است و یکسان نیست. اگر قصد دارید تا واحد خود را بازسازی کنید و در این مسیر به راهنمایی نیاز دارید، کافی است تا با متخصصین مجموعه تهران ایده در ارتباط باشید. ما تمام تلاش خود را میکنیم تا پروژه به بهترین شکل ممکن پیش برود.
چقدر این پست مفید بود؟
روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:
اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.
We are sorry that this post was not useful for you!
Let us improve this post!
Tell us how we can improve this post?