[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image media=”77350″ media_width_percent=”25″ alignment=”center”][vc_column_text]
همه تاسیسات آب و فاضلاب، گاز، سرمایش و گرمایش در این بخش طراحی میگردند. یادمان باشد که همواره باید در پروژههای بازسازی به قطر لولهها و انشعابات در تاسیسات گاز توجه داشته باشیم.
قبل ازهر چیز باید ورودی انشعابات به داخل واحد مشخص گردند و برای هر یک قطع کن قرار داد تا در مواقع ضروری و تعمیرات لازم نباشد کل تاسیسات ساختمان را با بستن انشعاب مختل نمود. طبق مشاهدات در ساختمانهای مختلف، متوجه به کارگیری قطر لوله و انشعابات غیر اصولی و استاندارد شدهایم. این در حالی است که سازنده در زمان ساخت به این نکات کاملا بیتوجه بوده و مشکلات احتمالی بعدی را نادیده گرفته است.
در پروژههایی که به مرکز ما سپرده میشود، تمامی استانداردها و ضوابط طبق آییننامههای مقررات ملی ساختمان اجرا خواهند شد.
در طراحی سیستم سرمایش، بعد از مشخص شدن دستگاه خنککننده، محیط واحد به زونهای مختلف تقسیم میشوند. برای هر زون، دریچههای مناسب و محاسبهشده سر راه کانالهای طراحی شده قرار میگیرند و برودت واحد را به صورت یکپارچه تحت کنترل قرار میدهند. گاهی از کولر گازی یا یونیت اسپیلت برای سرمایش استفاده میکنیم که در این صورت بعد از محاسبات متوجه خواهیم شد هر فضا با توجه به مساحتی که دارد، نیازمند چه ظرفیتی از توان یونیت اسپیلت است. در این صورت تاسیسات این سیستم قبل از شروع به کار طراحی میشود و در حین کار کابل و لولههای آن به صورت پنهان از زیر کار عبور داده خواهند شد.
یکی از چالشهای پیش روی ما در پروژههای بازسازی، تامین گرمایش فضا بوده است. از تجهیزات و روشهای مختلفی میشود در گرم نمودن یک فضا استفاده نمود. انتخاب نوع و روش گرمایش بستگی زیادی به محل پروژه دارد. در پروژههایی که در اقلیم بسیار سرد و خشک قرار دارند، میتوان از سیستم گرمایش از کف استفاده نمود و در اقلیم گرم، میتوان از سیستمهای داکت اسپیلت یا یونیت اسپیلت استفاده کرد. همه اینها و بسیاری دیگر از موارد، بعد از ملاحظات مهندسین ما در دپارتمان مهندسی مکانیک، برای پروژههای بازسازی در نظر گرفته میشوند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]